Selecteer een pagina

Over ons

Samen groeien met digital marketing, maar dan slim.

Nu hoor ik je denken, wat is slimme digital marketing en hoe onderscheid dit zich met “niet slimme” digital marketing?

Wij onderscheiden ons door al onze suggesties te onderbouwen met data. Soms tot in de kleinste details. Wij geloven dat dit nodig is om digital marketing succesvol in te zetten en de meeste return op je marketingbudget te realiseren.

Samenvattend streven we met onze digital marketing strategie naar:

    • Een uniek plan dat werkt voor jouw onderneming
    • Het elke keer een beetje beter doen
    • Op data geinformeerde beslissingen maken
    • Het efficient benutten van marketing budget

Hiermee helpen we jou bedrijf groeien en wordt iedereen een beetje slimmer.

Maak sprongen met de LEAP-methode

Wij werken met een methode die ons in staat stelt om elke keer opnieuw sprongen vooruit te maken met onze klanten. We noemen dit de LEAP-methode. 

Deze methode is iteratief met na elke iteratie een uitkomst welke we gebruiken om weer net iets betere resultaten te realiseren. Daarmee worden we elke keer een beetje beter.

Waar staat LEAP voor?

LEAP staat voor:

Learn

In deze fase doen we onderzoek. Denk aan zoekwoorden onderzoek,  doelgroep onderzoek, en concurrentie onderzoek. Door te leren van wat we in het verleden al hebben gedaan maken we een strategie voor de komende periode.

Execute

Nu we een gefundeerde strategie hebben bepaald is het tijd om woord bij daad te voegen en de strategie tot leven te brengen. In deze fase werken we aan het schrijven van content, het opstellen van nieuwe campagnes, het uitvoeren van technische verbeteringen of het opzetten van nieuwe meetpunten op je website.  

Analyze

De nieuwe strategie staat live en gedurende deze periode houden we een scherp oog op de performance. We monitoren campagnes, rapporteren tussentijdse bevindingen en sturen bij waar nodig.

Progress

In het proces zijn we weer een beetje slimmer geworden. We weten beter wat werkt of niet werkt. Dit is het moment dat we onze leringen opnemen in de overkoepelende strategie en we een volgende hypothese bedenken voor een nieuwe iteratie.

Wat levert deze methode mij op?

Wij geloven dat in een wereld waarin de technologie continue veranderd het cruciaal is om altijd door te blijven experimenteren en te leren. Alleen op die manier gaan je marketing inspanningen voor je werken.

Het klinkt misschien allemaal ingewikkeld, maar het doel is simpel. Steeds een beetje betere resultaten uit je digital marketing inspanningen. Oftewel meer groei voor jouw bedrijf.

mitchell de vries zoekmachine marketeer

En nu wij?

Wil jij ook samen groeien met digital marketing? Neem dan contact met me op.

Wat gebeurt er als ik contact opneem?
Als je de cookies hebt geaccepteerd schiet er een event naar Google Analytics welke mij inzicht geeft in welke kanalen voor mij goed werken. Dit kan ik dan weer gebruiken om mijn digitale marketing inzet verder te verbeteren.

Ok. Zonder dollen.

Nadat je het contactformulier heb ingevuld neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Dit is bedoelt om kort kennis te maken en een afspraak in te plannen op een moment dat ons beiden schikt. Het doel van die vervolg afspraak is om jouw uitdaging beter te begrijpen en te kijken of er een klik is. Vervolgens kan ik een passend voorstel maken.

No strings attached.